Onze stagiaires van 2015!

IMG_20150827_132340

Hallo ik ben Bram van den Eng, 14 jaar oud. Mijn hobby’s zijn vissen en klussen. Hier op de kvw moet je vooral de kinderen begeleiden met het bouwen van hun hut. Maar je helpt ook mee met allerlei activiteiten en spelletjes. Daarnaast help je mee alles in de ochtend klaar te zetten. En voor te bereiden om de kinderen die dag een leuke dag te geven. Ik vond persoonlijk de hutten bouwen het leukst maar de vele activiteiten waren ook erg leuk. Het moeilijkste was als er ruzie was dat dan rustig op te kunnen lossen maar dit lukte de 2e keer ook al veel beter. De allermooiste hut vond ik die van de jongens van groep 5 omdat ze alle dagen lekker door hebben gebouwd  en zo een grote mooie hut gekregen hebben die duidelijk boven de rest uitsteekt.

Mijn naam is Vince van den Akker, ik ben 14 jaar jong en woon in Middelrode. Ik ga naar het Elde College in Schijndel, zit in het 3e jaar en doe de richting B.W.I. (bouw, woon en interieur) In mijn vrije tijd rijd ik regelmatig op de crossbaan in Heeswijk met mijn crossmotor. Verder ben ik graag met mijn handen bezig, maai ik het gras, vis ik graag, speel ik met mijn hondjes en doe graag leuke dingen met mijn vrienden. Bij de kindervakantieweek doe ik verschillende taken. Van ranja schenken tot timmeren. Ik word voor allerlei dingen ingezet zoals boterhammen uitdelen, hutten bouwen, kinderen vermaken, hout slepen en spijkers zoeken na afloop. Tijdens mijn werkzaamheden bij de kindervakantieweek ben ik nog geen moeilijke taken/situaties tegengekomen. De Jungle hut nummer 3 vind ik het allermooist, omdat ik daar zelf het meest aan meegeholpen heb. Ook de kinderen zijn gezellig.

Mijn  naam is Stijn en ik kom uit Middelrode. En ik doe mijn stage bij de kindervakantieweek. Het leukste is aan het einde van de dag spijkers zoeken die de meeste hutten aan het einde verstoppen. En ik vind de hut van de jongens uit groep 8 het mooiste.

Hoi mijn naam is Brent Hoogerwerf. Ik ben 13 jaar oud en ik woon in Berlicum. De school waar ik op zit is het Rodenborch College, met het niveau havo. Wat we moeten doen: met de kinderen samen hutten bouwen, pallets sjouwen, helpen met de lunch rondbrengen, spelletjes bijstaan, ranja maken en nog meer karweitjes. Het leukste vind ik als ik de kinderen plezier zie maken. Wat het moeilijkste was: ik ben heel slecht ik dingen maken dus hutten bouwen kon ik ook niet. Ik luisterde wat er moest gebeuren en deed dan mijn best zodat het zou lukken. De mooiste hut vond ik hut 3 omdat Bram, Vince en ik daar een dak hebben gemaakt waar je mooi op kon liggen.

Ik ben Nick Kuijpers, 14 jaar oud en zit op het Rodenborch College. Ik heb hier meegeholpen voor stage van school. Wat ik heb gedaan is kinderen geholpen om hutten te bouwen en helpen met kleine dingetjes bijvoorbeeld brood mee uitdelen. Vooral heb ik hut 8 meegeholpen met bouwen, dus dat vond ik natuurlijk de mooiste hut. Ik vond het leukste om de kinderen te helpen met de hutten. Veel moeilijke dingen zaten er niet tussen. Zelf denk ik dat ik volgend jaar ook vrijwillig kom helpen.