FindMyBalloon

Hoera! U hebt mijn ballon gevonden!
Tijdens de jaarlijkse kindervakantieweek van Middelrode (Noord-Brabant, Nederland) hebben we met alle kinderen een ballon opgelaten. Ik zou het super leuk vinden als u mijn kaartje terug zou willen sturen. Op het kaartje kunt u het adres vinden. Alvast bedankt!
Als u het leuk vindt, kunt u ook een foto van uzelf met de kaart kunnen maken. Deze kunt u mailen naar redactie@stichting-jam.nl. De foto zal alleen gedeeld worden met eigenaar van het kaartje!
IMG_20140821_195958
Yes! You’ve found my balloon!
During the anual summer-week for kids in Middelrode (The Netherlands), we all got a balloon with a personal card. I would appreciate it if you could return my card! The adres can be found at the back of the card. Thank you!
If you like it, you can also make a picture of you finding the card. This picture can be emailed to redactie@stichting-jam.nl, and will only be shared with the original owner of the card!